Infolinka: 777 593 140   Po-Pá: 9-16
 
 
 
 »  Autokosmetika  »  Mycí pomůcky  »  Utěrky, ručníky, rukavice, aplikátory  »  Utěrka na leštění skla z mikrovlákna 30x40cm
novinka
  • Utěrka na leštění skla z mikrovlákna 30x40cm AMIO-03732

Utěrka na leštění skla z mikrovlákna 30x40cm

Utěrka na leštění skla z mikrovlákna 30x40cm Získejte lesk bez šmouh na oknech, skle a oknech s naší čisticí utěrkou z mikrovlákna, která je speciálně navržena tak, aby poskytovala výsledky bez námahy a bez skvrn. Technologie mikrovlákna Naše mikrovlákno je produkt nejvyšší kvality, který účinně odstraňuje veškeré nečistoty, prach, šmouhy a otisky prstů. Díky speciální struktuře vlákna zaručuje... Celý popis
Výrobce:
 
AM-03732
Kód:
5903293037324
EAN:
skladem
Dostupnost:
83 Kč
69 Kč bez DPH
+
-
Popis Komentáře (0)

Utěrka na leštění skla z mikrovlákna 30x40cm

Získejte lesk bez šmouh na oknech, skle a oknech s naší čisticí utěrkou z mikrovlákna, která je speciálně navržena tak, aby poskytovala výsledky bez námahy a bez skvrn.

Technologie mikrovlákna

Naše mikrovlákno je produkt nejvyšší kvality, který účinně odstraňuje veškeré nečistoty, prach, šmouhy a otisky prstů. Díky speciální struktuře vlákna zaručuje mikrovlákno účinné a šetrné čištění bez rizika poškození povrchu.

Bezpečné pro autoskla

Zapomeňte na škrábance a šmouhy na oknech a skle. Naše mikrovlákno je navrženo tak, aby bylo šetrné k povrchům a zároveň poskytovalo bezkonkurenční čistotu a lesk.

Výborná absorpce

Dokonale absorbuje zbytky různých tekutin, naše mikrovlákno účinně odstraňuje veškeré nečistoty a přebytečnou čisticí tekutinu a zanechává povrch suchý a lesklý.

Univerzální použití

Naše mikrovlákno je ideální nejen na okna a autoskla, ale také na čištění zrcadel, oken, LCD obrazovek a dalších skleněných ploch doma nebo v kanceláři.

Odolné a praktické

Naše mikrovlákno je odolné a omyvatelné, což umožňuje opakované použití. Díky své praktické velikosti a povrchové úpravě se mikrovlákno snadno skladuje a používá.

Sada 2 kusů: 40 x 30 cm 300 g/m2

Parametry

Tento produkt nemá žádné parametry.

Komentáře k produktu

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Přidat komentář

Soubory ke stažení

Tento produkt nemá žádné soubory ke stažení.
Provozováno na Provozováno na systému NetShops