Infolinka: 777 593 140   Po-Pá: 9-16
 
 
 
 »  Autohifi  »  Zesilovače  »  Zesilovač Crunch GTX2200
+Dárek
  • Zesilovač Crunch GTX2200

Zesilovač Crunch GTX2200

GTX serie GTX 2 x 100 W - AKCE Crunch představuje sérii GRAVITY GTX zahrnující jedenáct zbrusu nových prémiových zesilovačů. Skvostný, černě broušený obal skrývá technicky velmi sofistikovaně propracované obvody, které zajišťují perfektní zvuk a výkon. U série GTX jsou použity 9V vstupní regulátory a vysokorychlostní výstupní tranzistory Toshiba. Masivní připojovací terminály jsou stavěné pro s... Celý popis
Výrobce:
830095
Kód:
4 dny
Dostupnost:
2 490 Kč
2 058 Kč bez DPH
+
-
Popis Parametry Komentáře (0)

GTX serie

GTX 2 x 100 W - AKCE

Crunch představuje sérii GRAVITY GTX zahrnující jedenáct zbrusu nových prémiových zesilovačů. Skvostný, černě broušený obal skrývá technicky velmi sofistikovaně propracované obvody, které zajišťují perfektní zvuk a výkon. U série GTX jsou použity 9V vstupní regulátory a vysokorychlostní výstupní tranzistory Toshiba. Masivní připojovací terminály jsou stavěné pro snadné připojení kabelů větších průřezů. Svítící logo Crunch je perfektně zakomponováno do horní plochy zesilovače, nepřesahuje, čímž zdůrazňuje decentnost a zároveň nápaditost GTX série.

Inženýři značky Crunch se u této série soustředili hlavně na vývoj jednokanálových zesilovačů pro subwoofery, protože přibližně 70% celého zvukového spektra tvoří většinou tóny nízkých frekvencí pod 100 Hz, které jsou již považovány za basy. Ruku na srdce - přesnost a důraznost basů - o tom to celé je! Bohužel je však reprodukce nízkých frekvencí to nejtěžší z hlediska nároků - je potřeba hodně výkonu. Ideálními zesilovači pro subwoofery se pak stávají monobloky Crunch, které jsou na kontrolu subwooferu mnohem lepší než zmůstkované vícekanálové zesilovače. Nekompromisní vlajkovou lodí této série se stává GTX3000D, který podporuje technologii master-slave. Umožní tak spojit dva tyto zesilovače v jeden a vytvořit tak neuvěřitelné 3 kW RMS výkonu. Při jeho ceně je to nepřekonatelná nabídka!

GTX zesilovače nabízejí:

  • zapojení do můstku
  • podsvícené logo dvěma barvami - přepínatelné
  • 2/4 kanálové zesilovače stabilní do 2 Ohmů
  • MOSFET Audio výstupy
  • GTX LED diody pro ochranu před přetížením a přehřátím
  • stříbrné RCA vstupy
  • modely 4600, 4800, 2400, 2600, 5900 a všechny monobloky obsahují dálkové ovládání na subwoofer
  • dostatečně veliké terminály pro reproduktory i napájení
  • Bass-Boost, vysokoúrovňový vstup, cinch výstupy na další zesilovač


Více od značky Crunch

Autohifi Crunch Zesilovače Crunch

Parametry

Značka: UNI

Komentáře k produktu

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Přidat komentář

Soubory ke stažení

Tento produkt nemá žádné soubory ke stažení.
Provozováno na Provozováno na systému NetShops